• Podgrzewacz dyspenser do czekolady Royal Catering 10L

Symbol: 1001741
Brak towaru
3067.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 0
Kurier Pocztex 0
Kurier Inpost 0
Odbiór w punkcie 0
Paczkomaty InPost 11.99
Dostępność Brak towaru
EAN 4250928634283
Zostaw telefon
Nazwa producenta: Royal Catering RCSS-10   Podgrzewacz, dyspenser do czekolady Royal Catering wykonany z wysokiej jakości materiałów. Doskonale sprawdzi się, kawiarniach, lodziarniach i w cateringu. Oprócz czekolady z czekoladziarki można serwować np. mleko, kawę, grzane wino. Zdejmowany 10-litrowy pojemnik wykonany jest z wytrzymałego, przeźroczystego poliwęglanu, który w łatwy sposób można zdemontować i umyć. Model RCSS-10 cały czas miesza (wolnoobrotowym mieszadłem) i podgrzewa napoje do ustawionej temperatury (maks. 90C). Urządzenie posiada wygodny niekapiący kranik, a w dolnej części czekoladziarki znajduje się wysuwana podstawka - ociekacz.
Cechy:
  • - do przygotowywania pitnej czekolady oraz utrzymywania ciepła np. mleka, herbaty, grzanego wina itp.
  • - łatwe czyszczenie - zdejmowany pojemnik poliwęglanowy
  • - szybkie podgrzanie dużej ilości czekolady - pojemność zbiornika 10 litrów
  • - wygodne nalewanie gorącego napoju
  • - dopasowany do różnych kubków i filiżanek o wysokości maks. 90 mm

Parametry techniczne:
  • - Model - RCSS-10
  • - Nr katalogowy - 1557
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Moc - 1000 W
  • - Napięcie - 230 V / 50 Hz
  • - Materiał pojemnika - Poliwęglan bez BPA
  • - Cykl pracy - 8-12 h
  • - Pojemność zbiornika - 10 l
  • - Zakres regulacji temperatury - 0-90 C
  • - Maks. wysokość filiżanki / kubka - 90 mm
  • - Średnica zbiornika - 230 mm
  • - Głębokość zbiornika - 297 mm
  • - Długość przewodu zasilania - 1,5 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 41 x 29 x 58 cm
  • - Waga - 8 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 38,5 x 38,5 x 65 cm
  • - Waga wysyłki - 9,9 kg

W zestawie:
  • - czekoladziarka
  • - instrukcja PL
  • - specjalna szczotka do czyszczenia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie